Welkom!

Welkom, op de site van Renate's Body Care, dé plek voor Personal training, massage en voedingsadvies.


Ben jij opzoek naar een personal trainer of masseuse die altijd voor je klaar staat, die je kan begeleiden met een sportieve en gezonde levens stijl... Neem dan snel verder een kijkje op mijn website. 
Wie ben ik

De naam zegt het al ik ben Renate Bakker.
 Bezig zijn met sport en gezondheid is mijn passie. Mensen laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken doelen halen en grenzen verlegen! 
 Naast mijn eigen bedrijf ben ik ook werkzaam bij de sportschool Health & Fit. In de weekenden ben ik druk bezig met mijn 2e passie: handbal. Bij deze ben ik scheidsrechter in de eredivisie van Nederland. 

Behaalde diploma's 

Sport:

FitvakB+Pre diabeet bewegingsdeskundige 

Sport en bewegingsfitness coördinator 

Fitvak B, (personal trainer) 

Fitvak A 

Massage
Cupping massage

Bindweefsel massage

Sportmassage sportverzorging 

Hotstone therapist 

Renate's Body Care

TAKE CARE OF YOUR BODY AND ENJOY!