Sportmassage 

Het doel van een sportmassage is het verbeteren van de doorbloeding in de spieren. De verschillende spiergroepen worden op diverse manieren gemasseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen verwijderd en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Spieren worden op deze manier weer beter van voedingstoffen en zuurstof voorzien. 

Een sportmassage is dan ook niet alleen op sporters gericht. Ook een verkeerde (werk)houding kan tot klachten lijden. Het bijhouden van bijvoorbeeld de rug, nek en schouderspieren is dan ook geen overbodige luxe maar onderhoud van je eigen lichaam. 

 

Cuppingmassage 

 In tegenstelling tot een normale massage, waar de spieren en weefsel naar binnen worden gedrukt, trekt Cuppingmassage de huid, spieren en weefsels juist omhoog, Verder stimuleert het de bloedcirculatie, het verwijderd pijnen in het lichaam, het ontspant de spieren en verwijdert de effecten die stress op het lichaam hebben. Hieronder een aantal voordelen. Nieuwsgierig; vraag dan naar meer info.


 -  Verbeteren van de spierspanning/spierherstel.
 -  Verbetering van het bindweefsel 
 -  Afvoeren van afvalstoffen/ontgiften 
 -  Een steviger, gezondere huid (striae)  
 -  Verminderd cellulitis 
 -  Maakt littekenweefsel soepeler

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage wordt toegepast - het woord zegt het al- op de bindweefsellaag van het lichaam. Deze laag bevindt zich tussen de spieren en de huid.

De technieken die worden gebruikt bij een bindweefselmassage variĆ«ren van het licht strijken tot het rollen en oppakken van de huid. Door deze massagegrepen worden de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert het onderliggende bindweefsel waardoor de zogenaamde bindweefselverklevingen minder worden. Omdat ook de zenuwuiteinden omringd worden door bindweefsel, krijgen ook deze een prikkel door de massage. 

Hotstonemassage 

Deze massage heeft een diepe, ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte aan is. 

Over het algemeen wordt het lichaam met hete stenen gemasseerd. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat maar ook dat de bloed- en lymfebanen beter gaan stromen. Blokkades in het spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieĆ«n door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. 


 

TAKE CARE OF YOUR BODY AND ENJOY!