Ik help jou met..

Personal training

De juiste techniek, een extra stukje kennis, schema's, een extra stok achter de deur, iemand die je motiveert wanneer jij het even niet hebt; iedereen kan extra hulp gebruiken om je sportdoelen te bereiken. Als personal trainer kan ik je daarbij helpen. 

Iedereen heeft andere doelen en ieder persoon zit anders in elkaar, daarom werk ik niet met vaste programma's, maar kijken we samen welke doelen je hebt en welke ondersteuning bij jou past. 

Massagetherapie 

Massage is goed voor het lichaam én de geest. Een massage zorgt ervoor dat de spierspanning verminderd en de spieren soepeler worden. 

Of je voor een sportmassage, bindweefselmassage, cupping massage of een ontspanningsmassage gaat, óf advies wilt over welke het beste bij jou past? Ik ken de juiste technieken om voor jouw lichaam te zorgen.  

Bodyanalyse en voedingsadvies

Met een uitgebreide bodyanalyse en voedingsadvies doorbreken we patronen die je niet verder helpen. Alle diëten die niet werken, zetten we om in een voedingspatroon dat bij jou past; waar je van geniet én de gewenste resultaten behaalt.

Zowel de bodyanalyse als het voedingsadvies zijn ook los van elkaar te boeken.