Bodyanalyse 

Met een uitgebreide bodyanalyse kijken we naar de staat van jouw lijf. Ik heb een Tijdens deze analyse meet ik onder andere de omvang van je lichaam, gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en vochtsamenstelling.
Daarnaast beschik ik over een Quantum Resonance Magnetic Analyzer (QRMA). De magnetische resonantie analyse verzamelt via een zwak magnetisch veld, frequentiesensoren en energievelden van het menselijk lichaam via de handgrip-sensor. De mate waarin die trillingsfrequenties resoneren, geven bepaalde waarden aan. Kortom; elektromagnetische golven zenden dus signalen door het menselijk lichaam en geven de specifieke toestand weer van het menselijk lichaam op een bepaald moment.

De test omvat 250 parameters in 36 groepen. Voor elke parameter wordt een uitleg gegeven en vaak enkele algemene suggesties om het probleem op te lossen. Onder andere het skeletstelsel, je (vet)stofwisseling, het functioneren van organen, hormonen, cholesterol, vitaminen, mineralen, allergieën, functioneren van je maag, darmen en nog veel meer. Een uitgebreide, gedegen basis om een persoonlijk plan op te maken.

Body analyse: €30,00

Voeding

Jojo-en, (crash) diëten, regels, verwarrende labels op verpakkingen en tegenstrijdige informatie op social media; aan de slag gaan met je voeding is niet makkelijk, maar wel een hele belangrijke factor bij het halen van je (sport)doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wil worden of een marathon gaat lopen; de beste en meest efficiënte manier om je doelen te behalen, is door óók je voedingspatronen onder de lope te nemen - en wellicht aan te passen.

Nee, dit betekent niet dat je geen chocolade meer mag en alleen nog maar kip met rijst moet eten. Een gebalanceerd voedingspatroon waarin ruimte is voor 'ongezond' lekkers en genieten van heerlijke maaltijden met de juiste voedingsstoffen voor jouw lijf en doelen, is waar we voor gaan.

Geen crashdieet of geen dirty bulk; we willen geen tekorten aan voedingsstoffen als resultaat. Op basis van de QRMA kunnen we heel gericht zien welke voedingsstoffen jij (extra) nodig hebt en wat er goed gaat. Daarnaast kan ik op basis van jouw voorkeuren en doelen een persoonlijk voedingsschema maken.
Wil je gewoon een keer weten hoe je bezig bent, zonder schema? Ook dat is mogelijk.


Voedingsschema: €65,00
- tarief vaste klanten: €55,00