Sportmassage 

Het doel van een sportmassage is het verbeteren van de doorbloeding in de spieren. De verschillende spiergroepen worden op diverse manieren gemasseerd, hierdoor worden de afvalstoffen verwijderd en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Spieren worden op deze manier weer beter van voedingstoffen en zuurstof voorzien. 

Een sportmassage is dan ook niet alleen op sporters gericht. Ook een verkeerde (werk)houding kan tot klachten lijden. Het bijhouden van bijvoorbeeld de rug, nek en schouderspieren is met een kantoorbaan geen overbodige luxe maar onderhoud van je eigen lichaam. 


30 minuten: €29,00
45 minuten: €44,00
60 minuten: €55,00

Cupping massage 

Bij een normale massage worden de spieren en het weefsel naar binnen gedrukt, bij een cupping massage de huid trekken we de spieren en weefsels juist omhoog. Het stimuleert het de bloedcirculatie, verwijderd pijnen in het lichaam, ontspant de spieren en verwijdert de effecten die stress op het lichaam hebben. Voordelen van cupping:


 -  Verbeteren van de spierspanning/spierherstel.
 -  Verbetering van het bindweefsel
 -  Afvoeren van afvalstoffen/ontgiften
 -  Een steviger, gezondere huid (striae) 
 -  Verminderd cellulitis
 -  Maakt littekenweefsel soepeler

30 minuten: €35,00
50 minuten: €65,00

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage wordt toegepast - het woord zegt het al - op de bindweefsel-laag van het lichaam. Deze laag zit zich tussen de spieren en de huid in. De technieken die worden gebruikt bij een bindweefselmassage variëren van het licht strijken tot het rollen en oppakken van de huid. Door deze massagegrepen wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd. De doorbloeding van de huid neemt toe en verbetert het onderliggende bindweefsel waardoor de zogenaamde bindweefselverklevingen minder worden. Omdat ook de zenuwuiteinden omringd worden door bindweefsel, krijgen ook deze een prikkel door de massage.

30 minuten: €40,00

Ontspanningsmassage 

Wat is er meer ontspannen dan een uur op de tafel ligt terwijl je lijf zachtjes en rustig wordt los gemasseerd? Vrij weinig toch? De ontspanningsmassage is dé manier om je spieren en lichaam op een vriendelijke manier te ontspannen. Het is een zachte en rustige variant van de klassieke massage en zorgt niet alleen voor een ontspannen lichaam, maar ook een ontspannen hoofd. Soms moet je dat jezelf gewoon gunnen.


30 minuten: €29,00
45 minuten: €44,00
60 minuten: €59,00